Zo werkt het

Goedkoopbellen.nl maakt gebruik van 0900/0909-toegangsnummers. Dit heeft als voordeel dat je vanaf vrijwel iedere telefoon* gebruik kunt maken van onze diensten. Je hoeft je niet aan te melden, hebt geen abonnementskosten en krijgt geen aparte rekening oid van ons. Je betaalt alleen een starttik van 4,5 cent en vervolgens het tarief dat je achter het toegangsnummer ziet staan, (tarieven zijn in eurocent en inklusief BTW). Géén verborgen kosten dus! Voor ieder gesprek hoor je bovendien onze unieke, gratis tariefmelding.

Om goedkoop te bellen naar het buitenland, zoek je in de tarieflijst naar het land dat je wilt bellen en draai het bijbehorende toegangsnummer. Als je verbinding hebt, kun je het telefoonnummer kiezen dat je wilt bellen en sluit af met een hekje (#)

Om supergoedkoop te bellen naar bijvoorbeeld de VS, kies je dus eerst het bijbehorende 0900-nummer, dan de landcode (001), gevolgd door het abonneenummer ZONDER 0. Dus: 0900 - nummer - wacht op verbinding - 001-202-4561414

De voordelen van Goedkoopbellen.nl
  • VEEL goedkoper dan andere aanbieders
  • Je betaalt alleen 090x tarief, géén andere kosten!
  • Afrekening via normale KPN nota
  • Betalen per minuut
  • Geen registratie-formulieren, direct bellen!
Klik hier voor onze superlage tarieven en toegangsnummers

* Voor gesprekken vanuit een telefooncel of mobiele telefoon gelden toeslagen (afhankelijk van je abonnement en provider - neem contact op met je mobiele provider)